Bruidsoutlet

Korte bruidsjurken outlet

Zoek jij naar een korte bruidsjurk voor je bruiloft? Dan kan je bij Bruidsoutlet Arnhem kiezen uit verschillende modellen voor een goede prijs. Een belangrijk voordeel van een korte trouwjurk is dat deze goedkoper is dan de lange traditionele bruidsjapon. Er is namelijk minder stof nodig voor de jurk en dat scheelt in de portemonnee. Bij ons in de outlet hebben we al korte trouwjurken vanaf €299.-

Deze bruidsjurken zijn geschikt voor de bruid die niet in een enorme bruidsjurk wilt rondlopen. Een korte trouwjurk zit comfortabel en heeft een stijlvolle uitstraling. Een korte trouwjurk is ook geschikt voor de bruid die in de zomer gaat trouwen want dan kan het wel is heet worden in een lange traditionele jurk. Daarnaast is een korte trouwjurk handig als je meteen door wilt naar je bruiloftsfeest.

Wij snappen dat jij de mooie jurk die je in onze webshop ziet eerst wilt passen. Vandaar dat je welkom bent om de jurk bij ons in de winkel te proberen. Je kunt bij ons in Arnhem langskomen zonder een afspraak te maken. Onze medewerkers met jarenlange ervaring assisteren je met het vinden van de perfecte trouwjurk. 

Amelie 5419 korte tule kanten trouwjurk
€ 499,00
Amelie 5419,korte, satijnen, trouwjurk, asymetrisch, schouderband
€ 399,00
tea length trouwjurk, polkadot, fifty's style, Daisy
€ 599,00
Dolly, korte trouwjurk, kleine maat bruidsmode
€ 599,00
hippe, extra korte trouwjurk, Frivole, damast, asymetrische, tule wijde rokje
€ 699,00
Siena, korte bruidsjurk, alijn, hooggesloten
€ 499,00
strakke, voordelige, korte trouwjurk, effen, chiffon
€ 179,95
Meta, Lucca, korte, tea length, 7/8 bruidsjurk, kanten lange mouwen
€ 899,00
korte bruidsset, Petillante, kanten, kort, kokerrok, voile top, kanten rugpand
€ 599,00
ruviano, speelse, kanten, halter trouwjurk, korte, tule rok, modeca
€ 799,00